Editorial Casals amb docents i famílies per afrontar la crisi del COVID-19

Davant l’excepcionalitat de la situació actual,
Editorial Casals posa a disposició de la comunitat educativa
tots els mitjans necessaris perquè pugui continuar
la seva tasca docent de manera virtual.

Fins que es reprenguin les classes presencials en els centres educatius, Editorial Casals oferirà de manera gratuïta tots els seus continguts, recursos i eines a docents i alumnes:

Tots els llibres del nostre catàleg per a Primària, ESO i Batxillerat en obert al portal www.ecasals.net

Els alumnes tindran accés al contingut íntegre del llibre, a més de les activitats, els recursos i els materials complementaris inclosos en els llibres. També podran respondre i realitzar en línia totes les tasques que el professorat prepari i encomani. Posem a disposició dels docents un canal de comunicació fluida amb els seus alumnes, així com totes les funcionalitats per poder preparar tasques a mida, dissenyar activitats autoavaluables i fer la gestió i el seguiment complet del seu alumnat.

Tot això, acompanyat de les aplicacions que Casals ha desenvolupat específicament per facilitar el procés d’ensenyament i aprenentatge:

Casals AR – Amb l’aplicació de realitat augmentada es pot accedir fàcilment als recursos dels llibres des del telèfon mòbil.

Disponible a Google Play i a l’Appstore

eCasals Off-line – Si en algun moment no es disposa de connexió a internet, amb aquesta aplicació és possible descarregar el llibre digital en els dispositius mòbils per poder-lo consultar fora de línia.

Disponible a Google Play i a l’Appstore

Els projectes d’Educació Infantil al servei de les famílies

Els projectes Amagatalls i Trotacamins, destinats al primer i al segon cicle d’Educació Infantil, presenten uns continguts en els quals els alumnes són els protagonistes del seu propi aprenentatge. En aquests moments, en què els docents no poden acompanyar els més petits en aquest procés, oferim tots els continguts gratuïtament perquè les famílies puguin fer-ho, ja sigui des del web www.ecasals.net o amb l’aplicació d’Amagatalls, amb vídeos, jocs de moixaines i interactius, cançons i videocontes.

Les famílies també podran accedir a tot el contingut de Serafí, el projecte de Religió per al segon cicle d’Educació Infantil, tant des del web com en l’aplicació per a mòbils i tauletes.

La lectura i la literatura com a eina lúdica i educativa: Combel i Bambú, a disposició dels mestres

Editorial Casals sempre ha tingut un gran compromís amb la literatura com a eina bàsica per al foment de la cultura; és per això que els llibres dels segells de literatura infantil i juvenil Combel i Bambú, en la seva versió digital, també es posen a disposició dels mestres que ho sol·licitin, a fi que puguin organitzar activitats de lectura. I, a més, a Bambú Lector trobaran guies de lectura i activitats.

També mereix una menció especial el projecte educatiu de la sèrie de novel·les gràfiques «Agus i els monstres», en què tant els docents com les famílies trobaran, a banda de jocs interactius, una guia de 14 propostes monstruoses: des de fer un mural fins a un karaoke, passant per un telenotícies o cuinar sense foc.

Matepractic per millorar la competència matemàtica d’una forma propera i divertida

Matepractic, que és un mètode que posa en pràctica les matemàtiques que s’han après a l’aula en contextos de la vida quotidiana, té l’objectiu de millorar la competència matemàtica d’una manera divertida i acostada al dia a dia. Durant els propers dies, els alumnes i les famílies podran accedir de manera gratuïta a divertits jocs i activitats d’aquest projecte.

Volem que tot aquest procés sigui al més fàcil possible per a tothom; per això, des d’Editorial Casals oferim pàgines de suport, amb guies d’ús i vídeos, servei personalitzat d’assessorament i suport tècnic, per si sorgeixen dificultats. Estem a la vostra disposició a docencia@editorialcasals.com.

Des d’Editorial Casals volem acompanyar els docents i les famílies en aquests moments d’incertesa i facilitar que l’aprenentatge de petits i joves pugui continuar.